srd-media

Real estate marketing made easy.

We help you succeed by deploying a highly efficient combo of the latest trends and tools in digital real estate, including paid ads, search engine strategies, content marketing, and social media management.

Primești tot mai mult trafic pe site, dar vânzările nu țin pasul? Vrei mai multe leaduri pentru serviciile tale, dar nu poți aloca buget extra în campanii? Indiferent ce înseamnă conversia pentru business-ul tău, știi că vrei cât mai multe.

Optimizarea ratei de conversie te ajută să îmbunătățești simțitor rezultatele campaniilor tale de marketing, fără să te chinui să aduci mai mulți vizitatori pe site. Traficul organic începe să convertească mai bine, la fel și cel plătit.

Ce îți oferă serviciul nostru de promovare plătită?

Implementăm o strategie personalizată PPC pentru nevoile unice ale fiecărui business, pentru a obține rezultate ideale în materie de trafic, conversii, vânzări, și promovare. O strategie de marketing online înțeleaptă poate transforma fundamental orice afacere. 

Scriem texte creative pentru fiecare anunț, pentru ca mesajul transmis să fie clar, concis, și să aibă impactul dorit. Utilizăm cuvinte cheie relevante în anunțuri pentru a atrage potențiali clienți interesați de serviciile business-ului tău.

Construim pagini specializate pentru campania ta, concentrate strict pe conversie. În urma accesării anunțului, ne asigurăm că utilizatorul este redirecționat către un landing page cu informații bine structurate și un design profesional pentru a genera mai multe vânzări.

Testăm noutățile în domeniu pentru a îmbunătăți rezultatele campaniilor PPC. Testarea de tipul A/B este procesul prin care creăm două variante diferite a unui anunț, care vor ajunge la două audiențe diferite. În urma testului, aflăm care dintre variante a performat mai bine.

Reluăm legătura cu audiența care a arătat interes la un moment dat față de site-ul tău sau serviciile tale, prin plasarea unor ad-uri cu produsele care le-au atras atenția în primul rând. Poziționăm strategic aceste anunțuri în motoare de căutare, social media, și site-uri partenere.

Strategie
completă
de marketing

Știm cât de complex a devenit comportamentul clienților online, de aceea specialiștii noștri lucrează împreună pentru a livra o strategie de marketing completă, care poate aduce rezultatele dorite.

Serviciile includ

Hai să povestim despre strategia ta de marketing online

Contactează-ne!

Cum te putem ajuta, astfel încât businessul tău sa prospere?