srd-media

Suntem o extensie
a echipei tale.

#srd-media este agenția în care specialiști pasionați de marketing își pun creativitatea și experiența la treabă, pentru ca business-uri din cele mai diverse domenii să crească rapid și sustenabil. Ajutăm clienții să își definească obiective realiste, să își cunoască bine publicul țintă și construim împreună o strategie de marketing care se concentrează pe rezultate profitabile.

Ce îți oferă serviciul nostru de promovare plătită?

Implementăm o strategie personalizată PPC pentru nevoile unice ale fiecărui business, pentru a obține rezultate ideale în materie de trafic, conversii, vânzări, și promovare. O strategie de marketing online înțeleaptă poate transforma fundamental orice afacere. 

Scriem texte creative pentru fiecare anunț, pentru ca mesajul transmis să fie clar, concis, și să aibă impactul dorit. Utilizăm cuvinte cheie relevante în anunțuri pentru a atrage potențiali clienți interesați de serviciile business-ului tău.

Construim pagini specializate pentru campania ta, concentrate strict pe conversie. În urma accesării anunțului, ne asigurăm că utilizatorul este redirecționat către un landing page cu informații bine structurate și un design profesional pentru a genera mai multe vânzări.

Testăm noutățile în domeniu pentru a îmbunătăți rezultatele campaniilor PPC. Testarea de tipul A/B este procesul prin care creăm două variante diferite a unui anunț, care vor ajunge la două audiențe diferite. În urma testului, aflăm care dintre variante a performat mai bine.

Reluăm legătura cu audiența care a arătat interes la un moment dat față de site-ul tău sau serviciile tale, prin plasarea unor ad-uri cu produsele care le-au atras atenția în primul rând. Poziționăm strategic aceste anunțuri în motoare de căutare, social media, și site-uri partenere.

01.
DIGITAL.
Rezervări 24/7

Colectezi toate solicitările într-un singur loc și le gestionezi eficient. Reduci neprezentările cu notificări prin SMS.

02.
COMPLET.
Mai mulți clienți loiali

Trimite oferte personalizate și invitații la evenimente prin SMS/Email Marketing, și obține rezervări/programări repetate.

03.
EFICIENT.
Mai mulți clienți noi

Implementează reclame inteligente, devino mai vizibil, obține mai mulți clienți și crește-ți profitul.

04.
PROFITABIL.
Costuri reduse

Promovează-ți afacerea inteligent. Salvează mii de euro anual cu soluțiile noastre de advertising.

 

Facem asta prin serviciile de mai jos

01 //
02 //
03 //

Ce spun clienții noștri

Have a specific challenge or business problem you’re looking to tackle? Book a free 30-minute session with on of our Growth Advisors.

or explore other options

Contactează-ne!

Cum te putem ajuta, astfel încât businessul tău sa prospere?